overwinteren moraira
 
View google map.
Spanje Vakantie Toerisme Tweedehands.nl.
AANBIEDING: U kunt hier overwinteren NIET voor 650 euro per maand, maar u betaalt nu slechts 500 per maand. In dit kleine Spaans dorpje tussen het kustgebied en de bergen aan de zuidelijke Costa Blanca, ligt deze ruime, 6 persoons, volledig ingerichte villa van ong.
De mooiste plaatsen om te overwinteren in Spanje Gold Estates Vastgoed in Zuid Spanje.
10 Dénia, Jávea, Moraira en Calpe. Dénia zie foto, Jávea, Moraira en Calpe zijn vier kleine steden in het noorden van de Costa Blanca en deze regio is heel erg geliefd bij Belgen en Nederlanders. Vakantiegangers en dagtoeristen zie je er vooral in de zomer, maar in de winter overwinteren er ook erg veel Belgen.
Klimaat.
Wie vanuit Moraira naar Benidorm rijdt ongeveer 25 km kan vertrekken met regen en een half uur later in Benidorm in de zon op het strand zitten. De oorzaak is een goede rugdekking door bergen tegen koude en natte luchtstromingen uit noordelijke richting.
Overwinteren Costa Blanca, Spanje Villas Imagen.
Verschillende van onze vakantiehuizen zijn bezet door de eigenaren die zelf de Costa Blanca hebben gekozen om te overwinteren maar we hebben toch een mooi aanbod van villas die de hele, of een deel van de winter vrij zijn. Allen hebben centrale verwarming en de meesten hebben ook een openhaard. De ruime grondstukken liggen perfect om ook in de winter zoveel mogelijk zon uren te pakken. Een paar van onze huizen, zoals Vista Ibiza of Altea Hills, hebben ook een verwarmd zwembad voor degenen die een plons durven wagen of een aangename Nieuwjaarsduik willen nemen. Verhuur Villas Imagen Villas in: Moraira Javea Altea Hills Villas per persoon: 4 of 6 8 of 10 Rolstoeltoegankelijk Costa Blanca Over Villas Imagen Sitemap Contact.
Overwinteren in spanje.
Aan de Costa Blanca nam het fenomeen overwinteren vooral in Benidorm een hoge vlucht. De populaire badplaats wordt zodoende nog steeds geassocieerd met grijze hoofden en telt waarschijnlijk het hoogste aantal rollators en scootmobiels per hoofd van de bevolking van Spanje.
Overwinteren in Spanje La Caza.
Vervolgens kunt u heel eenvoudig en snel uw reservering plaatsen. Mocht u vragen hebben over overwinteren in Spanje bij La Caza, neemt u dan gerust contact met ons op. La Caza aanbod in Spanje. Bon Vista in Moraira. 3 slaapkamers en 3 badkamers.
Overwinteren in Denia aan de Costa Blanca.
Dit uiterst zacht en zonnig klimaat in combinatie met het ongelooflijk natuurschoon van de natuurparken in de buurt, Las Rotas maritiem natuurreservaat en Montgo berg-natuurreservaat, maken van Denia een parel aan de Costa Blanca om te overwinteren. Bovendien heeft men in dit van oorsprong vissersdorpje gelukkig vele jaren geleden een halt toegeroepen aan de woekerbouw en het opkomende massatoerisme. De laagbouw overheerst in Denia, en maakt het daarom veel aantrekkelijker dan bijvoorbeeld het nabije Benidorm of zelfs Calpe. De voet van de Montgo berg ligt bezaaid met pronkende villa's' en maar enkele kleinere appartementsgebouwtjes, duidelijk een teken van een ander soort toerisme. Een goede uitvalbasis voor uitstapjes. Op zoek naar wat cultuur? Alicante naar het zuiden en Valencia naar het noorden liggen op slechts een uurtje rijden van Denia, ideaal om in de winter te bezoeken. Beide steden hebben een enorme rijkdom aan cultuur en bruisen van de aktiviteiten in de winter. Of bezoek je liever één van de talloze andere badsteden aan de Costa Blanca? Benidorm, Javea, Calpe, Altea, Moraira en Gandia, liggen allemaal binnen een half uur rijden, dus keuze genoeg in uitstapjes.
Vakantiehuizen in Moraira: Voordelige privé-appartementen huren in Moraira.
Mensen die willen overwinteren kunnen daarvoor uitstekend in Moraira terecht. Het aangename klimaat van Moraira zorgt ervoor dat het in de wintermaanden op veel dagen lekker weer is met lenteachtige temperaturen die op veel dagen tussen de vijftien en twintig graden liggen overdag.

Contacteer ons