appartement te koop moraira
 
Blue Infinity Cumbre del Sol verkoop van 30 Luxe appartementen in Benitachell.
Het kleinste appartement heeft een oppervlakte van meer dan 100m2 woning en 47m2 terras, zonder de gemeenschappelijke zones mee te tellen. U kunt kiezen uit twee modellen: met 3 slaapkamers en 2 badkamers of met 2 slaapkamers en 2 badkamers; u kiest het appartement dat het best bij uw levensstijl past.
Inmo Cobat Estate Agent in Calpe.
Keep me updated. Welcome to the Costa Blanca. Albir Altea Benissa Calpe Moraira Javea Denia Jalon. After sales service. Buying in Spain. Costa Blanca Info. Prepared to sell? Sell your property. Alfaz del Pi. Altea La Vella. Callosa D'en' Sarria.
Tweede verblijf Spanje Second Home Expo.
Een groot deel van de kopers ziet een woning in Spanje als een goede investering en dan komt natuurlijk een appartement in de kijker. Voor de prijs van een villa koop je er mogelijks meerdere appartementen wat wil zeggen dat u meer huuropbrengsten kan opstrijken. Indien u uw appartement in Spanje wilt verhuren is het vanzelfsprekend dat de locatie van groot belang is. Kies dus voor een locatie dat eenvoudig te bereiken is.
Villa spanje Trovit.
Villa te koop Estepona Immovlan RAG36325. SPANJE Estepona: ARBOLEDA VILLA'S' Een collectie van 18 ultra moderne villa's' met 3 en 4 slaapkamers en ruime open leefruimtes. Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 12 dagen geleden. Villa in Calpe Spanje, Costa Blanca. prive gelegen zwembad. Ingeglaasde zomerkeuken, ideaal voor feestjes. Centrale verwarming maakt deze villa geschikt voor het hele jaar! Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 12 dagen geleden. Villa in Calpe Spanje, Costa Blanca. Ruime villa met gastenverblijf of mogelijkheid voor Bed breakfast, gelegen op 500 m van strand en plezierhaven. De villa heeft een grondstuk. Vergelijkbare koopwoningen: bed breakfast. Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 12 dagen geleden. Villa in Benissa Spanje, Costa Blanca. Dit landhuis heeft een prachtig uitzicht over de zee, de beroemde rots van Calpe en de omliggende vallei! Het pand is gebouwd in 1994 op een. Vergelijkbare koopwoningen: appartement spanje calpe. Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 12 dagen geleden. Villa in Benissa Spanje, Costa Blanca. Finca Rústica gelegen in volle natuur in de buurt van de gemeente Benissa, met uitzicht op de Sierra Bernia en Olta. De begane grond is. Rapporteren Bekijk huis. koopjeskrant.be 23 dagen geleden. Spanje, costa blanca, villa. Moderne villa met zeezicht kopen Moraira Spanje.
Appartementen te koop Moraira Casas Real.
Appartement te koop in Moraira. Leuk 3 slaapkamer appartement in het centrum van Moraira Leuk 3 slaapkamer appartement in een van de leukste. Leuk 3 slaapkamer appartement in het centrum van Moraira Leuk 3 slaapkamer appartement in een van de leukste gebouwen van Moraira.
Appartement te koop Moraira 03724: 122 advertenties.
Huis te koop 1 slaapkamer Moraira. Huis te koop 2 slaapkamers Moraira. Huis te koop 3 slaapkamers Moraira. Huis te koop 4 slaapkamers Moraira. Appartement te koop Moraira. Appartement te koop 1 slaapkamer Moraira. Appartement te koop 2 slaapkamers Moraira.
Uw Huis in Spanje Te koop in Spanje.
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. Villa Pilar De La Horadada. immo El Morche. Appartement Altea Hills. TE KOOP Nueva Andalucia.
Belgen op huizenjacht in Spanje zijn gewaarschuwd: Opgepast met panden uit bankbeslag Immo Trends.
Word je aangetrokken door een appartement dat deel uitmaakt van een groot bouwproject, maar werkelijk aan een spotprijs wordt aangeboden door de bank: wees dan vooral heel erg op je hoede. Zeker als het gaat om een project, waarvan nog niet alle appartementen voltooid zijn en waarvan een deel door de bank in beslag is genomen. De appartementen zijn meestal teruggenomen vanwege financiële problemen bij de eigenaar. Het gevolg is dat die complexen al die tijd ook niet onderhouden zijn. Niet door de vroegere eigenaar, en bij inbeslagname ook niet door de bank. Als er in het gebouw nog veel andere panden leegstaan, riskeer je vaak ook nog als enige op te draaien voor de gemeenschappelijke kosten.
Si-Invest Moraira, Appartement.
Appartement te koop voor 430.000., Bekijk op kaart. 228m 2 woonopp. Deze nieuwbouw appartementen met ruime terrassen beschikken over sublieme uitzicht over de Middelandse Zee en kustlijn van Moraira. De woningen worden volledig sleutelklaar opgeleverd inclusief moderne keuken en badkamers, vloerverwarming, airco en domoticasysteem.

Contacteer ons